Lägenhet!

Här kommer bilder på den "nya" lägenheten (har bott här i ungefär åtta månader ;-) )! Jag är i alla fall supernöjd med den och är sååå himla glad över att jag bestämde för att ta lägenheten även om jag tvekade!
 
Kök: 
 
Jag ÄLSKAR verkligen mina nya lampor jag köpte på Gekås när vi var där i Oktober! Det blev tio gånger bättre än jag trodde att det skulle bli och lyfte hela köket!
Haha fint att jag bara har satt upp en ram utan kortet i. Men jag ville få den uppsatt så att den inte skulle ligga och vara ivägen. Men jag har ytterligare ett litet vykort beställt utav en kompis.  som gjort det minsta vykorten har även en till fast med annan text! :)
Kaffebryggaren brukar inte stå här, men nu får den göra det tills jag kommer på något annat jag behöver där.:)
 
Hall: 
Vardagsrum: 
 


 
Sovrum: 
 
 




 
 

Trevlig lördagskväll!

Har haft en underbar kväll men goa kollegor, vi saknade några dock. Men trevligt var det. Eftersom att vi inte får något julbord av jobbet så fick det bli ett knytjulbord hos mig, samma sak hade vi förra året! Nu är jag dock så äckligt mätt att jag inte kommer behöva äta på en vecka! Har nyss diskat undan allt och har bosatt mig i soffan med ett glas vin och musikhjälpen på tv:n! Hur spenderar ni lördagsnatten?
 
Har lovat några stycken att det ska komma ut bilder på den "nya" lägenheten, men det kommer i nästa inlägg. Ska se så att jag har tagit bilder på rummen först! 
 
Tre bilder ifrån kvällen har ni här: 
 
 
Dåliga kamerabilder dock! 

God Jul! :)

Idag har det bakats tårta efter jobbet. Det skulle vara en julig tårta med granar, tomtar och candy canes! Här kommer resultatet:
 
 
 
 
 
 
Tårtan innehåller chokladmousse, vit chokladmousse och vaniljtårtbotten. Den är spacklad med smörkräm och täckt och dekorerad med marsipan. 
 
Nu ska jag försöka städa lite, har dock en fruktansvärd smärta i ryggen, aldrig haft sån här konstig smärta förut. Vet inte ens vad jag har gjort! :/ Jaja vi får hoppas på att det går över. Jag tänker minsann inte bli stillasittande resten av dagen när det är en del som ska fixas med inför morgondagens knytjulbord med underbara kollgor! :)

Bröllopstårta och doptårta!

Det har varit en lååång och jobbig vecka men samtidigt rolig. Schemat har varit fullspäckat med vänner, familj och tårtbak. Mestadeles tårtbak. Idag var det nämligen dags för vigsel mellan Anna-Karin och Robert, även dop för Godingen Lucas. Jag fick den stora äran att baka deras tårta. TACK! Det har varit så roligt även om det har varit tufft med sena nätter. Det var en mycket fin vigsel och även ett fint dop med trevlig fika efteråt. Stort grattis igen mina fina vänner! <3







Tårtan är fylld med hallonmousse och dumlefluff, spacklad med smörkräm och täckt och dekorerad med marsipan! :-)

Nu är det dags för mig att hälla upp ett glas vin och baka tårta nummer två för helgen! Imorgon ska jag ha adventsfika här hemma med släkten. Ska bli mysigt! Trevlig lördagskväll på er! 

Sov gott hjärtat! <3

Idag har himlen fått en underbar, söt och go liten ängel. Mitt älskade lilla charmtroll orkade inte kämpa mer. Förhoppningsvis så har hon det bättre nu, vet att hennes storasystrar välkomnade henne med öppna armar.
 
Det har varit en otroligt tung kväll, jag har städat bort Skrållans saker med hjälp av mamma och burit upp dem på vinden, det var otroligt jobbigt men samtidigt visste jag att det skulle vara ännu jobbigare att behöva se sakerna. Känns lite som att man städar bort henne precis som om inte har funnits, men så är det ju givetvis inte. Jag inbillar mig att jag hör henne hela tiden, hur hon pratar, smaskar när hon äter i sömnen och springer runt i buren och prasslar med spånet.. Hur hon lyckas ha ner hälften utan spånet på golvet istället för att flytta runt det i buren. 
 
 
 Mitt otroligt underbara och vackra hjärta, mamma kommer alltid att älska dig! <3

Cakes!

Åhh glad första advent på alla. Själv har jag precis kommit från jobbet nu och är halvt död så ska snart hoppa i säng men tänkte att ett inlägg först skulle sitta på sin plats.
 
Två tårtor har jag hunnit baka sedan sist och tänkte visa dem nu... Vissa av er har redan sett dem men sen finns det ni som inte har gjort det. 
 
Johannas tårta: 
 
 
Fylld med grädde, vaniljkräm och hallonsylt. Spacklad med smörkräm. Denna tårta är helt glutenfri och det var första gången jag gjorde en glutenfri tårtbotten, det som förvånade mig var att det inte var någon skillnad alls på den, varken höjdmässigt eller smakmässigt. 
 
Lars tårta: 
 
 
Eftersom min morbror samlat på Coca-Cola saker hela mitt liv (vet dock inte om han fortfarande gör det) och har denna dryck som favorit så fick det bli en Coca-Cola kapsyl. Den var fylld med grädde, vaniljkräm och hallonsylt. Spacklad med smörkräm. Tyvärr fick jag inte tag på marsipanen jag brukar använda så den blev alldeles för söt och inte alls så god och lättarbetad. Kan ju tala om att det var en del svordomar som passerade min mun när bokstäverna skulle skäras ut och allt bara gick sönder. Tilslut gick det, men hade jag varit lite smartare hade jag faktiskt gjrt bokstäverna tjockare och lite mindre så hade det nog gått mycket bättre. Men jag blev nöjd ändå.. 

RSS 2.0