Renovering!

Jag har spenderat den här veckan hos mamma med renovering av hennes gästtoalett! Färgmässigt är det lika, men lite andra förändringar har det blivit och vi har tagit bort alla fula skarvar och målat med en bättre färg plus att den är lite mer glansig! Jättenöjda är vi och det blev verkligen mycket bättre än innan! Förut störde jag mig på lite gammalt spackel som tittade fram och färgen började försvinna. Vi hade egentligen inte tänkt göra något just nu, men mamma fick nya dörrar i julklapp och när vi skulle byta dörren så hängde den snett vilket ledde till att jag fick ta bort hela karmen. Men när karmen ska tas bort så måste man ta bort alla lister runt om vilket gjorde att tapet lyckades dras med! Men nu i efterhand var det värt allt krångel! :) 








Grattis till examen!

Har helt glömt bort att lägga ut bilder från förra helgens tårtor!  Jag gjorde två examenstårtor åt Sandra som efter tre år på universitet tog examen som sjuksköterska! 

Båda två är fyllda med hallonsylt, vaniljkräm och grädde. Spacklade med smörkräm. Täckta och dekorerade med marsipan. 




EKG-kurvor vill hon ha runt om, så då fick det bli handmålat, det tog tid men blev bra! :) 



Doptårtor på vift!

Nu är jag hemkommen från jobbet så passar på att lägga upp ett inlägg på dagens doptårtor. Igår var ute på en bussresa till Norge, det gick fint och de klarade resan perfekt efter en natt i frysen. 

 
Denna är fylld med dumlefluff, hallonmousse och sockerkaksbottnar. Spacklad med smörkräm, täckt och dekorerad med marsipan. 

Och en närbild på lilla giraffen, gjord i marsipan! :) 
Denna är fylld med vit chokladmousse, chokladmousse och sockerkaksbotten. Spacklad med smörkräm, täckt och dekorerad med marsipan. 

Och denna lilla tårta är fylld med hallonsylt, vaniljkräm, grädde och sockerkaksbottnar. Spacklad med smörkräm, täckt och dekorerad med marsipan. 

Nyårstårtor

Här är två nyårstårtor som jag gjorde åt två släktingar. Båda fylla med hallonsylt, vaniljkräm, grädde och sockerkaksbottnar. Spacklade med smörkräm och täckta och dekorerade med marsipan! 





Farmors tårta!



Denna tårta gjordes till farmors födelsedag för två veckor sedan! Den var fylld med hallonsylt, vaniljkräm, grädde och sockerkaksbotten. Spacklad med smörkräm och täck och dekorerad med marsipan. :) 


RSS 2.0