Uteplatsen på framsidan fixad!

Har även fixat min uteplats på framsidan.
 
Före:
Efter:
Jag är verkligen supernöjd! :)
 
 

Pysen har tittat ut!

Fotade en snabbis min underbara vän och hennes sambo när de var här på besök för någon vecka sedan. Nu är magen "dock" ett minne blott och de har deras underbara son hos sig! Ljuset var dock inte det bästa. Så kvaliten på bilderna är inte toppen. Huvudsaken är att de har denna underbara tid på foto! :D
 
 

Några tårtor!

Jag har varit frukstansvärt dålig med att uppdatera här. Dagarna har gått i ett. Har jag inte jobbat så har jag bakat tårtor eller försökt hinna umgås med vänner och familj. Men det är så här jag vill ha det. Fart och fläkt ska det vara. Men inser att jag måste försöka lugna ner mig litegrann och speciellt när jag går på semester om en vecka. Jag är dålig på det där med att tänka på mig själv och det kan jag erkänna själv ibland även om jag inte gör något åt det! ;)
 
Jag har som sagt bakat lite tårtor och här är några utav dem.
 
 

Gretas födelsedagstårta. Fylld med hallonsylt, vaniljkräm, grädde och vanlig sockerkaksbotten. Täckt med marsipan och dekorationer i marsipan.
 
Alvas födelsedagstårta fylld med två lager vit chokladmousse och ett lager med maraboufluff. 
 

En liten minitårta som jag gjorde förra veckan efter att ha haft en fylld men inte täckt tårta i frysen och lite marsipan över. Fylld med hallonsylt, väniljkräm och grädde.
 

RSS 2.0