Underbara kvällspromenader!

Finns det något härligare än höstpromenader på kvällen? Det är så underbart när man kommer in också! Har nyss kommit in ifrån en och nu har jag grävt ner mig i soffan med tända ljus, te och en bok. Ha en trevlig kväll alla underbara! 




Då och nu!

Tittar igenom bilder på mina tårtor det senaste året och inser att det är lite skillnad på farfars första tårta och den jag gjorde idag: 
 
 
 
Eller vad säger ni? :-)

En shoppingvecka utan dess like! :D

Nu mina vänner sitter jag i soffan och bara njuter av ett glas Rosé ala Per Morberg. Faktiskt ett riktigt gott och lite syrligt vin. Kan jag absolut rekomendera. Jag har även hunnit kika igenom alla saker som inhandlades på Gekås häromdagen en gång till, riktigt nöjd med alla saker och jag kom faktiskt (nästan) bara hem med sånt jag behövde, så kan med andra ord känna mig väldigt nöjd! 
 
Här kommer en bild på några av inköpen: 
 
 
Kan åtminstone tala om att det var HELT underbart att få komma bort lite, jag behövde verkligen lite ny energi. Trevligt sällskap hade jag också. 
 
Fick även hem en ny skönhet under veckan: 
 
 Nu:
 
 

Utveckling?!

När mamma fyllde år för tre veckor sedan var det exakt ett år sedan jag täckte en tårta med annat än grädde. Och jag tycker att det är så roligt att se utvecklingen för den första tårtan mot den tårtan jag gjorde till henne i år. Man glömmer lätt bort att titta tillbaka på vad man gjort från början. 
 
Här kommer den första tårtan jag gjorde och även tårtan som jag gjorde i år, exakt ett år efter. 
 
 
 
Vad tycker ni? Någon skillnad? ;-)
 
 

Tårtor!

Det har återigen gjorts några tårtor sedan förra inlägget, det har varit kalas fyra helger i rad nu och på tre av dem har jag gjort tårtor! Såå roligt! Alla tårtor nedan är fyllda med hallonsylt, vaniljkräm, grädde och vaniljbotten. Spacklade med smörkräm.
 
Först ut var mammas tårta för tre veckor sedan: 
 
 
Sedan var det gammelmormors födelsedagstårta, hon tyckte mammas var så fin så jag gjorde den nästan likadan, lite små ändringar bara: 
 
 
Och sist ur var dagens födeledagstårta till farfar. Behöver jag tala om vad han har för hobby? haha! 
 
 
 

RSS 2.0