Massvis med tårtor!

Har gjort några fler tårtor sedan sist men har bara inte lagt in dem här tyvärr så passar på att göra det nu när jag har tiden! :)
Johans födelsedagstårta. Temat var självklart byggare Bob! Fylld med vaniljkräm, hallonsylt och grädde, spacklad med marängsmörkräm.
Alvins födelsedagstårta. Fylld med dumlefluff och hallonmousse, spacklad med marängsmörkräm.
 
Namnsdagstårta för mig och Helena. Fylld med vaniljkräm, hallonsylt och grädde. Spacklad med marängsmörkräm.
 
En ganska annorlunda tårta, tror att jag och Maria skrattade oss igenom hela bakandet! Fylld med vaniljkräm, mosade hallon och Maraboufluff. Spacklad med marängsmörkräm.
 
En tårta gjord på under timmen, var hur stressad som helst den här dagen. Fylld med vaniljkräm, hallonsylt och grädde, spacklad med grädde.

Annas födelsedagstårta. Fylld med vaniljkräm, hallonsylt och grädde. Spacklad med marängsmörkräm.
Och slutligen Jörgens födelsedagstårta som jag gjorde i förrgår. Första gången jag gjorde en fågel, så han blev lite ful, men de kunde i alla fall se att det skulle föreställa en blåmes. Också en sådan här figur som jag skrattade och var irriterad på mest hela tiden, haha. Den var i alla fall fylld med vaniljkräm, hallonsylt och grädde, spacklad med marängsmörkräm.
 
 

Lugn kväll!

Har grävt ner mig i soffan med massor av tända ljus och musik på högsta volym ur headsetet. Jag har inga planer på att göra så mycket mer än så här, ska uppdatera bloggen lite mer bara! :-)
 
Såhär ser mitt vardagsrum ut ikväll:
 
(ursäkta den dåliga kvaliteten, tagna med mobilen)
Bara älskar min kandelaber!
 
 
 

RSS 2.0