Lite tårtor!

Skäms på dig Elin vad du är dålig på att uppdatera din blogg! Bättring tack! ;) 
 
Här kommer några tårtor jag gjort sedan förra uppdateringen! :)
Denna gjorde jag till en kollega som fyllde år, minns dock inte vad som var i den, men tror att det var prinsessfyllning! Spacklad med smörkräm var den iaf! 
 
Denna här hade jag med mig till jobbet då jag lovade att jag skulle göra en tårta inför påskhelgen! 
Den var fylld med prinsessfyllning och spacklad md smörkräm samt täckt coh dekorerad med marsipan. 
 
Inför påsk! :) Fylld med prinsessfyllning, spacklad med smörkräm och täckt samt dekorerad med smörkräm!
 
Påsktårta som farmor skulle bjuda sina vänner på. Prinsessfyllning, spacklad med smörkräm och täckt samt dekorerad med marsipan.  
 
Födelsedagstårta till lillebror som fyllde 19 år. Han önskade sig en bil, dock var det tydligen inte en sån här, mycket konstigt för det trodde ju jag! ;) Prinsessfyllning, spacklad med smörkräm och täckt samt dekorerad med marsipan. 
 
Min lillebrors studenttårta. Prinsessfyllning, spacklad med smörkräm och täckt samt dekorerad med marsipan
 
Alvas födelsedagstårta, tror inte att jag behöver säga att hon är fotbollsgalen va? ;) Fylld med mjölkchoklad fluff och vitchokladmousse. Spacklad med smörkräm och täckt och dekorerad med marsipan. 
 
Emmies 20-års tårta. Fylld med hallonmousse och mjölkchoklad fluff. Spacklad med smörkräm och täckt samt dekorerad med marsipan.
 
Här var det provsmakning av fyllningar inför en bröllopstårta. Den ena var fylld med mörk choklad fluff samt vaniljkräm med skivade jordgubbar. Den andra var fylld med mörk choklad fluff och hallonmousse. Båda spacklade med smörkräm och täckta samt dekorerade med marsipan! :) 

RSS 2.0